iTarget uw partner in…

iTarget is een onafhankelijk verzekeringskantoor gelegen te 9000 Gent

Wij bieden u oplossingen op maat voor alle nieuwe samenlevingsvormen:

Samenleven kan verschillende vormen aannemen. Of men nu samenwoont met een partner, een broer of een beste vriend, er komt heel wat bij kijken. De verschillende samenlevingsvormen kennen een belangrijke evolutie in onze huidige leefwereld.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen betreffende de nieuwe samenlevingsvormen. Wij staan niet alleen stil bij de keuze van wettelijk, feitelijk samenwonen of huwen maar ook bij het beëindigen, of het overlijden van één van de partners.

In het onderliggende menu kan u diverse herkenbare situaties terugvinden.

Daarnaast kunnen we u eveneens flexibele oplossingen aanbieden voor het financieel beheer van uw gezin of onderneming, of om uw plannen en investeringen te financieren.

Voortaan kan u zich tot ons wenden als één bevoegde en professionele makelaar, dus zowel voor de bescherming van uw familie en uw vermogen als voor uw financiën.  We zijn een team met jarenlange ervaring en dat klaarstaat om u te helpen.

U verdient een partner waarop u kunt vertrouwen. Altijd en in alle omstandigheden.

iTarget behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en biedt u ook tal van financiële diensten (woonkredieten) aan. Dit begint op het moment van het aangaan van bvb een verzekering of lening. Wij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij of kredietverstrekker voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.
Daarmee houdt onze taak niet op, integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij klaar voor u!

Maar wat doen wij nog meer voor u? 

  • wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • bij schade staan wij garant voor een vlotte en snelle schadeafwikkeling
  • wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • via onze facebookpagina “iTarget facebook” informeren wij op regelmatige basis
  • verzekeren is onze passie

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u! Onze troef is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen waarbij wij voor u de beste voorwaarden kunnen vergelijken.

  • vrijblijvend advies / checkup van al uw lopende verzekeringen;
  • voor het uitbrengen van offertes;
  • realisatie en optimalisatie van al uw risico’s;

Of heeft u verzekeringen lopen en u wenst deze door ons te laten beheren of centraliseren? Wij zorgen voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier. Zo voorkomt u gaten in uw dossier of zelfs gelijklopende dekkingen.

Steeds tot uw dienst

Uw verzekeringsadviseur