Team en contactgegevens

iTarget waar persoonlijk advies belangrijk is.

Advies wordt gegeven op alle denkbare verzekeringsgebieden, m.b.t. woonkredieten, beleggingen, levensverzekeringen, successieplanning… Wij verzekeren van eenvoudige tot de meer gespecialiseerde risico’s.

iTarget is het loket voor alle verzekeringsaangelegenheden. Een deskundig team draagt zorg voor de uitvoering en levert oplossingen op maat.

De lijnen zijn kort en de deskundigheid is groot. Dit is dan ook dé kracht van ons kantoor.

Dankzij onze nauwe contacten met de verzekeraars, kunnen we makkelijk een gepaste oplossing uitwerken.

Wij spelen in op de behoefte van de klant.

Graag tot binnenkort!


Kurt De Sager

Verzekeren is een passie.

Na zijn studies ‘bedrijfsmanagement’ in Mechelen, kwam Kurt in 1992 terecht bij de verzekeringsmaatschappij DVV, waarin hij zich verder specialiseerde in de verzekeringswereld.

Sinds 1997 is hij zelfstandig verzekeringstussenpersoon en beschikt hij over heel wat ervaring in de complexe materie van zowel particuliere- als bedrijfsverzekeringen. Kurt zal steeds luisteren naar uw behoeften en een persoonlijke oplossing uitwerken.

Bestuurder – verzekeringsmakelaar

tel : 09/ 245 20 59

gsm : 0471/ 37 19 25

email: Kurt@iTarget.be

Amemorial Van Damme 2015nn Smets

Verzekeren is zorgen voor elkaar.

Ann is afgestudeerd als bachelor in de verzekeringen. Na haar studies startte zij haar carrière in het verzekeringskantoor van haar vader in hartje Antwerpen.

Sinds 1997 is zij zelfstandig verzekeringstussenpersoon. Dit kan tellen als ervaring. Persoonlijke service draagt zij hoog in het vaandel. Klanten kunnen helpen in de moeilijke materie van verzekeren en beleggen is heel belangrijk voor haar.

Bestuurder – verzekeringsmakelaar

tel : 09/ 245 20 59

gsm : 0471/ 77 49 06

email: Ann@iTarget.be

 

DeniseDenise Hemelsoet

Vanaf heden kunnen alle cliënten van het kantoor Hypocasco terecht bij iTarget. Jarenlang was Denise Hemelsoet samen met Mia een vaste waarde op de St Lievenslaan te Gent. Het kantoor Hypocasco was gespecialiseerd in woonkredieten op maat. Bij iTarget hanteren wij ook de persoonlijke aanpak van Denise. Wij zoeken voor jou de meest geschikte oplossing.

 

Julie Artif.

Sinds kort is Julie onze ondersteunende kracht voor het opmaken en opvolgen van offertes. Met Julie gaan wij als kantoor een nieuw digitaal tijdperk in. Heeft u als klant geen tijd voor langs te komen, ons te ontvangen voor een thuisbezoek? Geen probleem, we helpen u graag digitaal verder.  Volg ook gerust onze sociale media pagina’s facebook iTarget, of via onze instagram pagina.

 

 

 

algemeen: info@iTarget.be